Cautare

1424 de rezultate pentru "interviu cu sfetcu" (3.39 secunde)
ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Mi-ati povestit despre o intamplare cu un lautar si as vrea sa ramana in memorie!
ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... Ceea ce Ion Iliescu a acceptat cu placere, astfel ca s-a realizat un dialog extrem de interesant care va fi inclus in ARHIVA DE AUR video a judetului Calarasi.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. ... xxx Intr-un comentariu la acest interviu, Eugen Banateanu noteaza:
INTERVIU Primarul Sectorului 5: Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor: ... Va prezentam interviul cu primarul sectorului 5, Daniel Florea:
Am fost incantata de naturaletea cu care aborda oamenii si m-am gandit sa o provoc la o discutie mai profunda. Asa ca, am realizat urmatorul interviu cu domnia sa. ... Poti incepe cu cele profesionale. - Cu drag voi impartasi cu tine, cate ceva din activitatea mea profesionala si civica.
un interviu al meu cu printul Nicolae. ... un interviu al printului acordat unui jurnalist. - 16 decembrie la 21:43: Pupincurism ca la A3 la adresa fostului rege nu am vazut nici la apogeul epocii Ceausescu.
Va invitam sa cititi un interviu cu Dr.
Societatea de Transport Bucuresti (STB) a solicitat cresterea tarifului de calatorie la 2,5 lei, in conditiile in care actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, directorul general al STB, Andrei Creci.
Panica e mai rea decat coronavirusul - interviu cu medic epidemiolog si infectionist, dr.
FARCAS) Interesul Congresului SUA pentru rapoartele aeronavelor neidentificate a crescut de la dezvaluirile media din decembrie 2017, din New York Times, Politico si alte publicatii, privind programul secret (apoi desecretizat) de investigare a observatiilor OZN al Pentagonului, numit AATIP, initiat, cu un deceniu mai devreme, de Harry Reid, fost senator de Nevada.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Mai mult, dupa ce a transpirat ca in aceste sondaje s-ar clasa pe primul loc candidatul democrat Adriean Videanu, Orban si sustinatorii sai au lansat ideea ca PNL sa se prezinte cu candidat propriu la Capitala.
Iasmin Latovlevici a fost fundasul stanga al ultimei echipe a FCSB-ului care a reusit performante notabile in cupele europene, optimi de finala in Europa League si calificare in grupele Champions League, in 2013. Actualul jucator al lui FC Arges i-a acordat un interviu amplu jurnalistului Digi Sport, Radu Dragut.
Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia si Flavors of Romania a acordat in exclusivitate un amplu interviu Digi24. ... In interviu, realizatorul de filme documentare atrage atentia autoritatilor din Romania ca drumurile proaste si gunoaiele distrug turismul.
Constantin Budescu a dat primul interviu in calitate de jucator la FC Voluntari. Fostul jucator de la FCSB a explicat de ce a ales echipa antrenata de Liviu Ciobotariu, desi a fost in negocieri avansate cu Sepsi OSK.
Sigur, momentul n-a fost deloc unul dintre cele tratabile cu relaxare. Sa te ridici din patul de spital, sa te urci in avion si sa pleci val-vartej la Paris spune mult despre miza intalnirii pe care presedintele Romaniei a avut-o cu presedintele francez.
Saptamana trecuta, un tanar jurnalist de la Cotidianul, Cristian Sutu, imi ia un interviu mai lung despre relatiile mele cu fosta Securitate.
Nu e ceva ce creste credibilitatea Romaniei", spune Hannes Swoboda, lider al factiunii socialiste din PE, intr-un interviu pentru RFI. ... ßtiam cu totii ca, dupa aderarea la UE, vom avea alegeri anticipate.
Marina Dina, fosta asistenta de televiziune, a oferit un super interviu, in exclusivitate pentru Star Matinal e pe val. Vedeta vorbeste despre copii si relatia cu tatal celor mici.
La fel se intampla cand vad buletinele de stiri ca incep cu o imagine neagra. ... Vreau sa vad ultima imagine inregistrata cu el.
google-analytics.com